Menu

Igennem storytelling kan du vække følelser hos dine kunder. Det gør, at de husker dine pointer og dit brand. Den gode historie inddrager og fanger læseren. Kig med her og få gode, konkrete råd til, hvordan du gør.

Læs mere

Når annoncer bliver skrevet i artikelform, kan der opstå magiske resultater. Dine kunder vil bedre huske dine pointer, når de bliver suget ind i en god artikel. Du får her vores gode råd til, hvordan du kommer i gang.

Læs mere

Alle mennesker besidder evnen til at være kreativ. Kreativitet er en kernekompetence, som mange drømmer om at udvikle og udvise endnu mere. Læs her, hvordan kreativitet kan forstås.

Læs mere

Din visuelle identitet er afgørende for at stå stærkt på et marked præget af stor konkurrence. Den gør det tydeligt, hvem du er. Læs med her og lær, hvorfor identiteten er så vigtig.

Læs mere

Godt content og velskrevne produkttekster er afgørende for trafik på din hjemmeside og har i sidste ende betydning for dit salg. Vi giver dig her 16 konkrete og simple råd til, hvordan du skriver content, der skaffer kunder.

Læs mere

Størstedelen af voksne og unge i Danmark er i dag på Facebook. Ved hjælp af Facebook kan du nå ud til et langt bredere publikum og dermed øge dit salg. Vi giver dig her 17 velfunderede råd til, hvordan du gør det bedst.

Læs mere

Hvordan skaffer du subscribers? Ved at tilbyde dem noget! Vi har i denne artikel samlet viden om, hvordan du optimerer dine emails til dine kunder, så de ikke bare læser dem, men også ender med at købe dine produkter og services.

Læs mere

Hvad er kultur? Hvorfor har den betydning for din forretnings succes? I denne artikel forklarer vi kultur og traditioner og uddyber, hvilken betydning den har for din markedsføring. Kultur bestemmer mere end du tror.

Læs mere

Når du markedsfører din virksomhed, kan du udnytte dine kunders psykologi og bruge psykologiske markedsføringstricks. De overbeviser kunderne om, at de skal købe dine produkter og services. Vi kommer her med konkrete råd og eksempler på, hvordan du gør.

Læs mere

Segmentering er nødvendigt, hvis du vil målrette din markedsføring og undgå at skyde med spredehagl. Med en holdbar strategi og den rigtige proces, vil du opleve, at du rammer helt rigtigt. Læs med her og bliv klogere på processen.

Læs mere

Hvis du vil være synlig i søgeresultaterne, er det nødvendigt at have styr på din SEO. Søgemaskineoptimering er afgørende for, hvor mange potentielle kunder, der ser din side og rent faktisk finder den relevant. Bliv klogere på SEO i denne artikel.

Læs mere