Menu

Velkommen

til Nisted Bruun Designbureau

Kundskab er ikke kundskab før nogen ved, at du kan det

Her på vores website kan du finde eksempler på noget af det, vi har hjulpet vores kunder med - og som har givet dem større kendskab, mere troværdighed og bedre salg.

Hos Nisted Bruun Designbureau er vi nysgerrige, kreative, kommunikerende, ærlige – og ikke mindst ambitiøse. Både på egne og kunders vegne. Vi har en fælles passion for godt grafisk design og effektiv markedsføring. Vi er ukomplicerede og uhøjtidelige.

Vores kompetenceområder spænder bredt og vi arbejder på alle platforme. Digital kommunikation og brugervenlige specialtilpassede CMS-baserede websites er en af vores kernekompetencer. Vi udvikler websites og apps til smartphones og tablets. 

Men vi brænder lige så meget for den gode trykte kommunikation. Logodesign og visuelle identiteter, annoncer, magasiner og brochurer, plakater og messemateriale mv. 

Vi bor i et skønt gammelt pakhus i hjertet af Sorø. Herfra arbejder vi som et fullservice design- og reklamebureau. Vi har et tæt samarbejde med trykkerier, fotografer, strategifolk og tekstkyndige.

Kig forbi Storgade 29B til en kop god kaffe og en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Vi glæder os til at se dig.

NistedBruun5
NistedBruun3
NistedBruun4
NistedBruun2
NistedBruun1
NistedBruun9
NistedBeruun7
NistedBruun6

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø