Menu

Mød os

Nisted Bruun Reklamebureau

Vores team

Et sammentømret flok med mange års erfaring

Karriere
Vi har i øjeblikket ingen ledige stole – men vi er altid interesserede i at høre fra dygtige folk, der har noget at byde ind med. Også meget gerne, hvis du er freelancere og søger samarbejdspartnere. Ring eller skriv til: tina@nisted-bruun.dk

Praktik
Er du en kreativ og dedikeret studerende, modtager vi gerne en praktikansøgninger fra dig. Gerne længere praktikforløb. Praktikanter indgår i teamet og tilbydes opgaver, der svarer til de tilegnede kompetencer. Ansøgninger med portfolio sendes til: tina@nisted-bruun.dk

Tina Nisted Ekstrøm

Indehaver / Art Director

Tina Nisted Ekstrøm

Tina er grafiker 24/7. Alle visuelle indtryk bliver analyseret og vurderet - hun kan simpelthen ikke lade være. Da hun var bare 24 år, dumpede CVR-nummeret ned i postkassen og i 2018 kunne Tina fejrer 20 års jubilæum med Nisted Bruun. 

Tina lever og ånder for sine kunder, for kreativitet – og ikke mindst for den gode ide og dens eksekvering. 

Mail: tina@nisted-bruun.dk
Tlf.:  2947 8037

Jonas Gudtmann

Verdensmester i web-integration

Jonas Gudtmann

Jonas er uddannet web-integrator og har sin helt egen unikke og nørdede tilgang til teknologiens muligheder. Han blev hurtigt bidt af feltet på sin uddannelse og kodning og web-integration er blevet både arbejde og hobby. Han udvikler i dag alle former for hjemmesider, apps og webshops.

Jonas har udover sin uddannelse også taget kurser i grafisk design. Det gør, at han har en helt speciel forståelse for, hvordan grafik og kode spiller sammen. Når han udvikler hjemmesider i samarbejde med AD'er og grafikere, har han derfor en grundlæggende forståelse for design. For Jonas kommer brugervenligheden altid først. For mennesket og dets adfærd kommer altid før digital data og teknik. Ellers giver det ikke mening.

Mail: jonas@nisted-bruun.dk
Tlf.:  3056 3777

Yaren Türkoglu

Målrettet mediegrafikerelev

Yaren Türkoglu

Yaren er Nisted Bruuns mediegrafikerelev. Hun har været ansat siden januar 2018 og har haft sin faste plads på kontoret siden august 2018, hvor skoleforløbet blev erstattet af praktik. Yaren har altid interesseret sig for grafik og har leget med farver og fonte siden hun var barn. Derfor var hun ikke i tvivl om, at uddannelsen som mediegrafiker var vejen for hende.

Yaren får mange alsidige og udfordrende opgaver. Det gør, at hun gennemgår en rivende udvikling. Yaren er dygtig til det grafiske arbejde og derfor kan hun varetage mange forskellige opgaver.

Mail: yaren@nisted-bruun.dk
Tlf.:  3154 1734

Karina Krants Farhner

Detaljeorienteret grafiker

Karina Krants Farhner

Karina har arbejdet sammen med Nisted Bruun siden august 2014. Hun er uddannet mediegrafiker og har stor erfaring fra reklamebureauer. Da Karina blev uddannet i 1991 foregik arbejdet uden computer, hun er derfor en habil tegner med udpræget sans for detaljen.

Karina nørder med hver en lille streg i det færdige produkt. Hun gør meget ud af, at når en opgave har været igennem hende, er ALT justeret og tilpasset perfekt. Det gode blik for godt grafisk design har i mere end 20 år givet Karina store oplevelser med udfordrende opgaver og spændende kunder.

Karina er associeret samarbejdspartner.

Mail: karina@nisted-bruun.dk
Tlf.:  2627 7966

Jakob Vind

Fotograf/associeret samarbejdspartner

Jakob Vind

Jakob arbejder professionelt og effektivt med både fotografi og video og har en stor passion for at udtrykke sig visuelt. Han holder til i Nisted Bruun-huset og er en vigtig del af den samlede pakke, vi tilbyder kunderne. Skal du have taget billeder eller lavet en video, springer Jakob til.

Inden en opgave forbereder Jakob sig altid grundigt. Det er vigtigt for ham, for at kunne opnå det bedste resultat hver gang. På selve lokationen handler det om at skabe tillid og god stemning. Det er en nødvendig forudsætning for at give jer som kunder en god oplevelse. Efter arbejdet på settet arbejder Jakob grundigt med efterredigeringen.

Mail: fotograf@jakobvind.nu
Tlf.:  2067 8208

Søren Jakobsen

Animator og illustrator/assosiceret samarbejdspartner

Søren Jakobsen

I Nisted Bruun-huset ligger også virksomheden Animationskonsulenten. Virksomheden består af Søren Jacobsen, som er uddannet animator. Han arbejder med illustrationer, 3D-visualisering og animationer.

Søren springer ofte til, når Nisted Bruun har opgaver, der skal visualiseres. Han har blandt andet udarbejdet 3D-visualisering af messestande for bureauets kunder, samt visualisering af designs af legehuse og illustrationer til diverse brochurematerialer. Søren brænder for at fortælle historier. Det gør han med tegningens og 3D’ens mange forskellige udtryk og gerne i en skøn sammmensmeltning af bevægelse, lyd og tekst i form af animationsfilm.

Mail: sja@animationskonsulenten.dk
Tlf.:  2575 5378

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø