Menu

Mød os

Nisted Bruun Reklamebureau

Vores team

Et sammentømret flok med mange års erfaring

Karriere
Vi har i øjeblikket ingen ledige stole – men vi er altid interesserede i at høre fra dygtige folk, der har noget at byde ind med. Også meget gerne, hvis du er freelancere og søger samarbejdspartnere. Ring eller skriv til: tina@nisted-bruun.dk

Praktik
Er du en kreativ og dedikeret studerende, modtager vi gerne en praktikansøgninger fra dig. Gerne længere praktikforløb. Praktikanter indgår i teamet og tilbydes opgaver, der svarer til de tilegnede kompetencer. Ansøgninger med portfolio sendes til: tina@nisted-bruun.dk

Tina Nisted Ekstrøm

Indehaver / Art Director

Tina Nisted Ekstrøm

Jeg er grafisk designer 24/7/365. Alle visuelle indtryk bliver analyseret og vurderet - jeg kan simpelthen ikke lade være. Som 24-årig dumpede CVR-nummeret ned i min postkassen og jeg har hver dag siden nydt at drive Nisted bruun reklamebureau. I 2023 har jeg 25 års jubilæum... ja, så gammel er jeg :-)

Min drivkraft er at jeg altid forsøger at idéskabe, tænke nyt og gøre tingene endnu bedre. Jeg lader mig aldrig nøjes og går gerne de ekstra mil, for at fuldende opgaverne til mindste detalje. Det er noget kunderne bemærker, og det er det, der gør Nisted Bruun anderledes end så mange andre.

Jeg lever og ånder for kreativitet og den gennemtænkte løsning – og jeg er vild med mine søde kunder og dygtige medarbejdere. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til en design- eller markedsføringsopgave. Jeg giver gerne en kop kaffe og en snak – uden det skal koster dig noget. 

Mail: tina@nisted-bruun.dk
Tlf.:  2947 8037

Jonas Gudtmann

Verdensmester i web-integration

Jonas Gudtmann

Jonas er uddannet web-integrator og har sin helt egen unikke og nørdede tilgang til teknologiens muligheder. Han blev hurtigt bidt af feltet på sin uddannelse og kodning og web-integration er blevet både arbejde og hobby. Han udvikler i dag alle former for hjemmesider, apps og webshops.

Jonas har udover sin uddannelse også taget kurser i grafisk design. Det gør, at han har en helt speciel forståelse for, hvordan grafik og kode spiller sammen. Når han udvikler hjemmesider i samarbejde med AD'er og grafikere, har han derfor en grundlæggende forståelse for design. For Jonas kommer brugervenligheden altid først. For mennesket og dets adfærd kommer altid før digital data og teknik. Ellers giver det ikke mening.

Mail: jonas@nisted-bruun.dk
Tlf.:  3056 3777

Sofie Sinding

Multimediedesigner

Sofie Sinding

Sofie er uddannet Multimediedesigner - og hun er så meget multikunstner! Hun har kompetencer der spænder bredt.

Sofie er vild med sociale medier og ved en masse om, hvordan man som virksomhed færdes derude på de sociale platforme; Hvordan man markedsfører, brander og sælger den vej igennem. Hun håndterer sociale medier for flere af vores kunder.

Sofie er også ret skrap til at filme og klippe, hun er vild med at skabe små film for vores kunder. Film med gennemtænkte budskaber - nogle skal tiltrække arbejdskraft, nogle skal informere om et produkt eller en ydelse, mens andre skal underbygge virksomhedens branding. Lige meget hvad målet er med filmene og om de skal bruges på kundernes hjemmesider, sociale medier eller på en messestand - så er Sofie klar med en løsning.

Ring til Sofie, hvis du går og drømmer om en film - eller hvis du ville ønske at nogen tog hånd om jeres sociale medier med et professionelt udgangspunkt.  

Mail: sofie@nisted-bruun.dk
Tlf.:  25593061

Karina Krants Farhner

Detaljeorienteret grafiker

Karina Krants Farhner

Karina har arbejdet sammen med Nisted Bruun siden august 2014. Hun er uddannet mediegrafiker og har stor erfaring fra reklamebureauer. Da Karina blev uddannet i 1991 foregik arbejdet uden computer, hun er derfor en habil tegner med udpræget sans for detaljen.

Karina nørder med hver en lille streg i det færdige produkt. Hun gør meget ud af, at når en opgave har været igennem hende, er ALT justeret og tilpasset perfekt. Det gode blik for godt grafisk design har i mere end 20 år givet Karina store oplevelser med udfordrende opgaver og spændende kunder.

Karina er associeret samarbejdspartner.

Mail: karina@nisted-bruun.dk
Tlf.:  2627 7966

Jakob Vind

Fotograf/associeret samarbejdspartner

Jakob Vind

Jakob arbejder professionelt og effektivt med både fotografi og video og har en stor passion for at udtrykke sig visuelt. Nisted Bruun samarbejder med Jakob på fotoopgaver.

Inden en opgave forbereder Jakob sig altid grundigt. Det er vigtigt for ham, for at kunne opnå det bedste resultat hver gang. På selve lokationen handler det om at skabe tillid og god stemning. Det er en nødvendig forudsætning for at give jer som kunder en god oplevelse. Efter arbejdet på settet arbejder Jakob grundigt med efterredigeringen.

Mail: fotograf@jakobvind.nu
Tlf.:  2067 8208

Sandra Lisbygd

Interaktiv designer med BA i visuel kommunikation / associeret samarbejdspartner

Sandra Lisbygd

Sandra Lisbygd er associeret samarbejdspartner hos Nisted Bruun Reklamebureau. Sandra er uddannet interaktiv designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hun har en bachelor i Visuel Kommunikation. Sandra brænder for digitalt design og har specialiseret sig i branding, reklamefilm og motion graphics. Sandra er ikke blot en mester i visuel fortælling; hun besidder også en dybdegående forståelse for kundens behov og evnen til at ramme præcist  på forskellige målgrupper. Sandra er kendt for sin passion for sit arbejde og sætter en stor ære i hver eneste opgave, hun påtager sig.

Sandra er med sin æstetiske flair med tekniske know-how en værdifuld del af Nisted Bruun Reklamebureaus team.

Mail: sandra@nisted-bruun.dk
Tlf.:  29478037

Søren Jakobsen

Animator og illustrator/assosiceret samarbejdspartner

Søren Jakobsen

Nisted Bruun samarbejder med Søren Jacobsen fra Animationskonsulenten. Søren er uddannet animator. Han arbejder med illustrationer, 3D-visualisering og animationer.

Søren springer til, når Nisted Bruun har opgaver, der skal visualiseres. Han har blandt andet udarbejdet 3D-visualisering af messestande for bureauets kunder, samt visualisering af designs af legehuse og illustrationer til diverse brochurematerialer. Søren brænder for at fortælle historier. Det gør han med tegningens og 3D’ens mange forskellige udtryk og gerne i en skøn sammmensmeltning af bevægelse, lyd og tekst i form af animationsfilm.

Mail: sja@animationskonsulenten.dk
Tlf.:  2575 5378

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø