Menu

Visuel identitet

Logodesign er en kongedisciplin

Nyt logo og visuelt udtryk?

En virksomheds identitet visualiserer det, der ikke kan formidles gennem ord alene. Hos os får du professionelt logodesign og visuel identitet – skræddersyet til jeres kerneværdier.

Med det rigtige logo og en veludført visuel identitet bliver det muligt for dig at vise, hvem du og din virksomhed er.

Logodesign er I vores optik kongedisciplinen indenfor grafisk design. Vi udvikler og designer dit nye logo fra bunden med udgangspunkt i netop din virksomhed og din målgruppe. Vi tager afsæt i virksomhedens DNA og målsætning og i dine kunders ønsker og behov.

Derfor kan vi sørge for, at dit nye logo afspejler din virksomheds kerneværdier.

Dit logo kan og skal dog ikke stå alene. Med en visuel identitet og en tilhørende designmanual kan du faktisk gøre det tydeligt for kunderne, at det er dig, der er afsenderen - helt uden dit logo.

Få et klart visuelt udtryk

Den visuelle identitet er en unik kombination af farver, former, typografi og billedestil, der tilsammen repræsenterer din virksomhed på en gennemgående måde på eksempelvis hjemmeside, tryksager, visitkort, tøj og biler.

En god visuel identitet gør, at du får et klart visuelt udtryk, der styrker dit brand i kundernes bevidsthed.

Hos Nisted Bruun gør vi en dyd ud af at forstå din virksomheds nerve, inden vi kaster os ud i identitetsarbejdet. Uden det strategiske forarbejde famler vi nemlig i blinde.

Hvis din visuelle identitet skal blive ved med at skabe værdi, er det en klar fordel at der udvikles en designmanual. Den giver dig og dine medarbejdere overblikket og sikrer den råde tråd gennem alt jeres kommunikationsmateriale - såvel online som offline. Vi designer både små og store designguides og tilpasser indholdet til de platforme din virksomhed bevæger sig på.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

logodesign1
logodesign2
logodesign3
logodesign4
logodesign5
logodesign6
logodesign7
logodesign8
logodesign9
logodesign10

En gennemtænkt identitet er grundlaget for virksomhedens visuelle kommunikation. Identiteten skaber differentiering, giver et øget kendskab og styrker troværdigheden både internt og eksternt. For Nisted Bruun er logodesign og visuelle identiteter kongedisciplinen inden for grafisk design – og vi elsker det.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø