Menu

Sociale Medier

Opnå større kendskab gennem en målrettet indsats

Vil du nå ud til flere SoMe-brugere?

Vi udvikler strategier, indhold og annoncer til sociale medier, der giver dig mere opmærksomhed.

Hvis du ønsker at opnå mere interaktion og engagement på dine SoMe-opslag, er det vigtigt med en langsigtet og målrettet strategi for dit indhold. Den udvikler vi sammen med dig. 

Ved hjælp af konkurrentanalyse, målgruppeanalyse og dine målsætninger, skræddersyr vi din strategi, så der ikke er nogen tvivl om, hvad der skal postes, og hvornår det skal gøres for at have den største effekt. 

Der er mange fordele ved at have en Social Medie-strategi. Du får sat dine opslag i system, så de kan opnå størst mulig interaktion med dine følgere og potentielle kunder. 

Vi hjælper dig med indholdet

Hvis du ønsker selv at producere dine opslag udfra den strategi, vi laver, kan du finde gode råd til Facebook markedsføring i vores artikler. Her kan du lære, hvornår du skal poste og hvad du skal poste. 

Hvis du finder den opgave en smule uoverskuelig, kan vi hjælpe dig med at skrive dine opslag. I samarbejde finder vi ud af, hvilke historier, der er værd at dele og hvilke virkemidler, der skal bruges. 

Sociale Medier kan bruges til mange aspekter af markedsføring og der er mange virkemidler at bruge. Bruger vi disse midler, vil din side kunne nå ud til flere og dine følgere vil være mere motiverede til at dele, like og kommentere dine opslag. 

I sidste ende vil en målrettet indsats føre til mere opmærksomhed til dit brand og du vil kunne øge dit salg. 

Annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn

Hvis du ønsker at øge trafikken på din hjemmeside, få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller øge dit salg, er annoncering på sociale medier måske løsningen for dig. 

Med udgangspunkt i din strategi, skriver og opsætter vi dine annoncer ud fra dine målsætninger og ønsker. Vi hjælper dig med at komme i kontakt med dine følgere og nye, potentielle kunder igennem målrettede og velskrevne annoncer. 

Budgettet for annoncerne sætter du - vi udfører arbejdet og sørger for resultaterne. 

Vil du gerne have udformet en SoMe-strategi? Kontakt os med det samme.

Vil du gerne nå ud til flere på de sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn? Så skal du have udviklet en klar strategi for at ramme dine eksisterende og potentielle følgere.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø