Menu

Magasiner og brochurer

Trykt markedsføring skaber værdi

Skal du bruge trykt materiale?

Med vores mange års erfaring med grafisk design og trykmaterialer, designer vi magasiner og brochurer, der skiller sig ud fra mængden.

Du kender sikkert følelsen af at få et lækkert magasin eller en veldesignet brochure i hånden? Du bliver fascineret og får lyst til at læse teksterne, kigge på billederne og bladre frem og tilbage og nyde det grafiske udtryk og papirets kvalitet.

Selvom de trykte medier har fået en anden betydning for vores måde at kommunikere på i denne digitale tidsalder, har de stadig deres berettigelse. Det at få noget i hånden og kunne give et fysisk produkt, kan understøtte din virksomheds online univers.

Vi er vokset op med trykte medier og har en stor passion for design og opsætning af både store og små magasiner og brochurer. Vi er et team af grafiske designere, der brænder for de trykte medier og har mere end 20 års erfaring i branchen.

Skab oplevelser og værdi

Magasiner og brochurer kan indeholde mange budskaber. Det kan være mindre historier eller større temaer om din virksomhed og jeres produkter eller emner, der er relevante for dine kunder eller andre fagfolk i din branche.

Magasiner skaber oplevelser. Udover at præsentere dine produkter, kan du i et magasin inspirere og skabe værdi hos dine modtagere. Sælger du som Quooker vandhaner eller andet køkkenudstyr, kan du inspirere læseren med madopskrifter og ekspertudtalelser om køkkenindretning. Med magasinet som middel kan du styrke dit brand og den værdi, du skaber hos dine kunder.

Brochurer kan også tilføje værdi til din formidling af kompetencer og produkter. Elektrikerfirmaet, Elektrogården, har f.eks. en brochurer med kompetenceområder, som de kan dele ud til deres kunder. Har kunden købt en service indenfor ét kompetenceområde, bliver de i brochuren mindet om, at Elektrogården også tilbyder andre løsninger.

Tryksager kan være med til at skabe mersalg. Du kan understrege dine produkters kvalitet igennem lækkert grafisk design og godt papir. Med magasiner eller brochurer i hånden, kan du f.eks. på messer eller til mundtlige oplæg, dele et fysisk print ud til dine kunder og dermed understøtte dit brand og skabe værdi.

Hos os får du magasiner og brochurer med et klart grafisk udtryk, der passer til det indhold, du gerne vil formidle. Vi målretter det visuelle udtryk til dine modtagere og sørger for, at udtrykket matcher din virksomheds budskaber og identitet.

Skal du bruge trykt materiale? Kontakt os med det samme og hør, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Trykte materialer som magasiner og brochurer kan supplere dit online univers og skabe værdi for dine nuværende og potentielle kunder.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø