Menu

Ny kampagne?

Vi sætter dine budskaber i system

Kampagner er markedsføring sat i system

Hos Nisted-Bruun får du effektivt designede kampagner, der får dine budskaber ud over rampen.

Skal du have designet en kampagne for at komme ud med dit budskab? Så kan vi hjælpe dig.

Der er mange fordele ved at bruge kampagner i din markedsføring. Du kan sætte dine budskaber i system og variere dine budskaber med flere kampagner, der bygger oven på hinanden.

Vi designer kampagner, der virker. Ved at designe et klart visuelt udtryk, der understøtter netop dit budskab, hjælper vi dig med at øge nuværende og potentielle kunders kendskab til din virksomhed og hæve dit salg.

Når vi designer din kampagne, tager vi udgangspunkt i din virksomheds værdier, budskab og identitet. Det handler i høj grad om at have et gennemgående visuelt udtryk, hvis dine kampagner skal have effekt på tallene på bundlinjen.

Kombinér dine virkemidler

Kampagner er en kombination af flere virkemidler. Vi designer f.eks. nyhedsbreve, plakater, brochurer og bannerreklamer. Ved at kombinere de forskellige produkter, kan du dele dit budskab i mange former og dermed nå ud til flere eksisterende og potentielle kunder.

Kampagner har et helt klart formål. Det handler om at udsende et helt særligt budskab i en kortere periode, der kan ændre viden, holdninger eller adfærd hos din målgruppe.

Opskriften på en god kampagne er et klart budskab, en veldefineret målgruppe og et skarpt visuelt udtryk. De elementer udvikler vi i fællesskab så du kan ramme dine kunder, overraske dem og tiltrække dem.

Planlægger du en kampagne? Ring eller skriv, og lad os hjælpe dig.

Skal du ud med et vigtigt budskab? Så er en større eller mindre kampagne nok svaret. Vi hjælper dig med at sætte dine budskaber i system og sørger for, at de rammer din målgruppe.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø