Menu

Ny hjemmeside?

Opnå troværdighed og opmærksomhed

Har du brug for en ny hjemmeside?

Vi hjælper dig med at udvikle en professionel hjemmeside, som passer til dine og dine kunders ønsker og behov

Din hjemmeside skal udvikles ud fra din virksomheds værdier og målsætning. Og så skal den følge med udviklingen inden for webdesign og din branche.

I tæt samarbejde med jer udvikler vi konceptet for jeres nye hjemmeside. Vi designer og udformer informationsarkitekturen med udgangspunkt i jeres ønsker til sidens funktion. Vi arbejder altid, så vi sikrer en rød tråd fra jeres hjemmeside til det øvrige materiale, og vi tænker siden ind som et strategisk element i den samlede markedsføring

Vi udvikler hjemmesider, der følger med den teknologiske udvikling og vi designer til alle platforme - både desktop, tablet og mobil. Vi udvikler desuden apps og web-apps til mange forskellige formål. 

Vi udvikler hjemmesider, der er skræddersyet til din virksomhed og jeres målgrupper i et simpelt og sikkert CMS-system. Vi bruger det populære kodesprog, PHP, der er særligt egnet til webudvikling. PHP er et hurtigt og fleksibelt sprog, som bruges på næsten alle typer hjemmesider.

Brugervenlighed i fokus

Vi designer og udvikler en hjemmeside, der passer præcis til jeres behov, og vi lægger stor vægt på brugervenlighed. Både for jer og for jeres kunder. Det betyder, at I ikke skal bryde hovedet, når I skal vedligeholde jeres side. Samtidig giver vi jeres kunder en god brugeroplevelse, når de besøger sitet. 

Når vi designer og udvikler hjemmesider, bygger vi dem op i vores eget brugervenlige CMS-system. Vi tilpasser administrationen og indsætter kun de funktioner, I skal bruge. Det gør det nemt at lægge tekster, billeder og videoer op på siden – helt uden vores hjælp.

Hos os får I en professionel hjemmeside, som I selv – helt problemfrit – kan vedligeholde løbende. I får en professionel platform, hvor I kan formidle virksomhedens budskaber og opbygge et troværdigt onlineunivers.

Nedenfor kan du se et lille udvalg af de hjemmesider, vi har designet og udviklet.

Skal vi designe din nye hjemmeside? Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Skal du bruge en ny hjemmeside? Vi designer smukke og brugervenlige hjemmesider, der matcher din virksomheds DNA.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø