Menu

SALUMINATI

MADE BY NATURE

Saluminati gjorde det umulige

Saluminatis produkter er ikke tidligere set i Danmark. Nisted Bruun har derfor skabt en gennemgående visuel identitet og hjemmeside, der fremhæver det innovative brand.

At fremstille lufttørrede pølser i det danske klima lyder ikke som en opgave, der ligger lige til højrebenet. Ikke desto mindre har slagtermester Kim Søndergård og kemiker Steen Munk gjort det, ingen troede var muligt. Med en ekstrem viden om kød, processer og kemi arbejder de to udfra et videnskabeligt grundlag i fremstillingen af deres eksklusive, lufttørrede produkter. De værner om traditionerne, men stræber samtidig efter evig fornyelse. I balance og samspil med den sydsjællandske natur producerer de fødevarer i allerhøjeste kvalitet og trods virksomhedens unge alder, er de allerede blevet hædret med adskillige medaljer for deres pølser. 

Deres produkter er af meget høj kvalitet og målet for Kim og Steen er, at kvalitetspølserne skal inddrage alle sanser og give kunden en god og ny oplevelse. De er meget passionerede omkring deres produkter og arbejder innovativt for hele tiden at forbedre kundeoplevelsen.

Saluminati kontaktede Nisted Bruun for at få hjælpe til at udvikle en visuel identitet, der kunne matche den kvalitet og fik til opgave at udvikle den visuelle identitet samt online og offline markedsføringsmateriale. Det har været et inspirerende arbejde, hvor vi fik mulighed for at skabe et unikt og fængende brand for de nyskabende produkter. Vores dygtige samarbejdspartner, fotograf Jakob Vind, står bag billederne af de eksklusive produkter.

Den nye hjemmeside er i luften og byder på alt fra Saluminatis historie til ideologien bag produkterne. Du finder her beskrivelser af både Kim og Steen, samt produktbeskrivelser og billeder. Se mere på www.saluminati.dk

Saluminati_logo
Spegepølse
Mobil
Blomster
Saluminati_brochure
Grafik
Saluminati_eksklusive_pølser
Saluminati

For Saluminati har Nisted-Bruun designet visuel identitet, hjemmeside og emballage. Det har været givende at arbejde med dette helt unikke projekt, hvor udenlandske metoder for konservering bringes ind i en dansk kontekst. Læs mere her.