Menu

ROSKILDE
DYRSKUE

By møder land på Roskilde Dyrskue

De seneste tre år har Nisted Bruun udviklet grafisk materiale til Roskilde Dyrskue. Markedsføring op mod dyrskuet, Oplevelsesguide som udleveres på dyrskuet samt skilte, bannere, kort og øvrigt informationsmateriale.

Roskilde Dyrskue afholdes i maj/juni hvert år. Dyrskuet kan i 2019 fejrer 50 års jubilæum. Dyrskuet er Danmarks største af slagsen og i 2019 sprang besøgstallet alle rekorder. Med 113.017 gæster fordelt over de tre dage, har skuet aldrig været mere velbesøgt.

Dyrskuet bygger på gamle traditioner, men det gør det bestemt ikke gammeldags. Landbruget får på Roskilde Dyrskue mulighed for at formidle den nyeste teknologi, viden om dyr, maskiner og fødevarerproduktion til en omverden, der måske kun kender meget lidt til landbruget - og den viden de har, er måske bundet op på kristiske pressehistorier om landbrug, miljø og forurening.

Dyrskuet bygger bro mellem by og land og det er svært at forestille sig en bedre start på sommeren end et besøg på Roskilde Dyrskue.

Nisted-Bruun har udviklet markedsførings- og kommunikationsmateriale til Roskilde Dyrskue de seneste tre år. Arbejdet starter sidst på sommeren og hele året arbejdes der på at udvikle først annoncemateriale og nye koncepter til Durskuet.

I 2019 udviklede vi et helt nyt koncept til børneområderne på Dyrskuet. Det fik navnet Zoom - fordi vi går tæt på dyr, maskiner og fødevarer og serverer informationen i børnehøjde.

Der udvikles også hvert år en oplevelsesguide som indeholder alt fra informationer om spisesteder, arrangementer, oplevelser og ikke mindst præsentation af programmet for alle ringene, hvor dyr præsenteres og præmieres. På dyrskuet kan du også opleve vores design på plakater, på skiltning på pladsen og på billetterne. Fotograf: Jakob Vind

Guide1
foto2_roskildedyrskue_nistedbruun_jakobvind
kort
Billetter_roskildedyrskue_nistedbruun_designbureau
foto1_roskildedyrskue_nistedbruun_jakobvind
Guiden_roskildedyrskue_nistedbruun_
foto3_roskildedyrskue_nistedbruun_jakobvind
Maskiner
foto4_roskildedyrskue_nistedbruun_jakobvind
Zoom
foto5_roskildedyrskue_nistedbruun_jakobvind

På Roskilde Dyrskue – Danmarks største dyrskue – møde byen landet og konceptet er med til at bygge bro gennem indsigt og forståelse i alle aspekter af landbruget og fødevareproduktionen i Danmark. Nisted Bruun er stolte af samarbejdet med Roskilde Dyrskue.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø