Menu

QUOOKER

Den kogende vandhane

Quooker har international succes

Nisted Bruun har gennem to år været designbureau for Quooker – den kogende vandhane, i Danmark og Norge. Opgaverne spænder over messestande, in-store, annoncer, brochurer- og informationsmateriale.

Quooker er en international virksomhed med hovedsæde i Holland. Her arbejder mere end 250 medarbejdere dagligt med produktion og markedsføring. Virksomheden har filialer i hele Europa - blandt andet i Danmark, Norge, Sverige, England og Tyskland. I Danmark har mange fået øjnene op for den kogende vandhane og alle dens fordele. Der findes i dag 650.000 Quooker vandhaner i Europa.

Quooker har øje for det innovative og arbejder konstant med fornyelse, tilpasning, optimering og forbedring. Quooker er stærke i deres markedsføringsstrategier og har samlet et hold af samarbejdspartnere – hos Nisted Bruun er vi stolte af at være en del af det gode selskab.

Nisted-Bruun har samarbejdet med Quooker Danmark og Quooker Norge fra 2017 til 2019. Vi har designet messestande, instore-udstillinger, annoncemateriale og brochure- og informationsmateriale. Vi har også udviklet et online bestillingsmodul til forhandlersalg og salg på messer.

Quookers internationale brandbook er udgangspunktet for vores arbejde. Vores fornemmeste opgave er at arbejde kreativt inden for rammerne. Markedsføringsmaterialet skabes med det formål at fastholde en genkendelig rød tråd i virksomhedens branding og markedsføring - naturligvis tilpasset det nordiske marked. Medio 2019 valgte Quooker koncernen desværre at placere al udvikling af markedsføringsmateriale på hovedkontoret i Holland. Hos Nisted Bruun er vi stolte af den tid vi fik lov at være designbureau fra Quooker.

Logo
Quooker Annonce
Quooker mulepose
Quooker katalog
Quooker sticker
Messestand3
Online bestillingsmodul Quooker
Messestand2
Quooker Messestand design

Nisted Bruun har gennem to år været designbureau for Quooker – den kogende vandhane. Vi har udviklet messestande, in-store, annoncer, brochurer- og informationsmateriale.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø