Menu

FGU Nordvestsjælland

FGU Nordvestsjælland

FGU er et nyt skoletilbud til unge under 25 år, der ikke går den slagne vej gennem uddannelsessystemet.

FGU er et nyt skoletilbud til unge under 25 år, der ikke går den slagne vej gennem uddannelsessystemet. I forbindelse med etablering af FGU Nordvestsjælland, fik Nisted Bruun til opgave at udarbejde logo, grafisk identitet, hjemmeside og informationsmateriale. Det oprindelige bureau meldte fra i sidste øjeblik, og vi fik derfor kort før sommerferien to uger til at udvikle logo, grafisk identitet og en midlertidig hjemmeside som skulle præsenteres for bestyrelsen.

Vi har udviklet og designet hele pakken for FGU Nordvestsjælland. Pakken bestod af logodesign, grafisk identitet, hjemmeside, SEO på hjemmesiden. Den er vokset siden og vi har nu også leveret Google Ads-kampagner, informationsmateriale, invitationer, skilte, bannere og flag.

Den grafiske identitet for FGU Nordvestsjælland bygger på samspillet mellem varme og kolde nuancer. Kontraster er med til at skabe et dynamisk, levende og friskt udtryk, der taler til de unge. De primære farver visualiserer essensen af FGU: Muligheder - retning - fremtid. FGU Nordvestsjællands danner ramme om det enkelte individ og giver flere muligheder og retninger for uddannelsesvalg. Det var essensen af de kerneværdier logoet skulle afspejle.

"Tina og hendes team har udvist stor kreativitet og leveret flotte resultater på rekordtid. Alt var klar den 12. august 2019, hvor over 500 elever indtog vores skoler. Hos Nisted Bruun er de yderst fleksible og løser opgaverne selv om de kommer med kort varsel. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Nisted Bruun Reklamebureau."

Jørgen Ravnsbæk Andersen. Direktør, FGU Nordvestsjælland

FGU3
FGU8
FGU4
FGU2
FGU1
FGU9
FGU7
FGU6

Den forberedende grunduddannelse (FGU) er en helt ny skoleform for unge under 25 år, der ikke går den lige vej gennem uddannelsessystemet. Nisted Bruun har udarbejdet hele pakken til FGU Nordvestsjælland.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø