Menu

FERRING

PHARMACEUTICALS

Ferring – medicin til mennesker

Nisted Bruun hjælper Ferring Pharmaceuticals med markedsføringsmateriale målrettet sundhedsfagligt personale i Danmark og resten af Norden.

Ferring Pharmaceuticals er en forskningbaseret biofarmaceutisk virksomhed, der udvikler nye, effektive og innovative lægemidler, som sælges over hele verden. Virksomheden har inden for de sidste 20 år opnået international anerkendelse og har i dag over 6500 medarbejdere fordelt på næsten 60 lande.

Visionen for Ferring Pharmaceuticals er at hjælpe mennesker over hele verden og deres produkter sælges i 110 lande. De arbejder derudover løbende på, ved hjælp af forskning, at udvikle nye, innovative lægemidler og kosttilskud, der på sigt vil forbedre livet for mange mennesker.

Nisted-Bruun har siden 2015 udarbejdet markedsføringsmateriale til såvel eksisterende som ny medicin. Opgaverne består oftest i informationsmateriale målrettet sundhedsfagligt personale. Vi arbejder hovedsagligt med regulære lægemiddelpræpaparter, men også enkelte kosttilskud. Vi kan ikke her vise meget af det vi udvikler, da det er underlagt sundhedsstyrelsens lovgivning, men vi kan vise uddrag og grafik på nogle af de produkter der går ind under kategorien "kosttilskud".

"Vi nyder rigtig godt af samarbejdet med Nisted-Bruun. De fanger vores ideer med det samme, og har en meget kreativ ånd, der passer helt perfekt med Ferrings ånd. God sparring og hurtig levering medvirker også til at gøre dem til en foretrukken samarbejdspartner."

Elisabeth Weiss,
Generel manager Danmark og Island, Ferring

Ferring VSL#3 blok
Ferring foto VSL#3
Ferring detailer1
Ferring detailer 2
Ferrring packshot
Ferring foto2 VSL#3

”Det er en fornøjelse at samarbejde med Nisted Bruun, da de besidder mange af de kvalifikationer vi har behov for i hverdagen: kompetence, hurtighed og stort serviceniveau. Vi har ofte behov for fleksibilitet og skal reagere hurtigt på forandringer i markedet. Nisted Bruun formår altid at gribe boldene og følge opgaven til dørs, til trods for at der ofte er ganske mange projekter i spil på én gang” Bo Thyssen Vestergaard , Business Unit Manager, Ferring

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø