Menu

Destination Sjælland

Eventyr for hele familien

Visit Vestsjælland og Nisted Bruun har i samarbejde skabt figurerne Ester&Vester. Med dem kan børn og deres familier tage på eventyr på Vestsjælland.

I et samarbejdet mellem VisitVestsjælland og Nisted Bruun har vi skabt figurerne Ester & Vester. Figurerne er udviklet til at gøre familieferien på Vestsjælland sjovere for alle.

Konceptet består af figurerne Ester & Vester samt en oplevelsesjagt med et opgavehæfte. Opgaverne er udviklet af de medvirkende aktører. De er oplysende og giver børnene en sjov og finurlig tilgang til kunst, kultur og natur. Ester & Vester skal i hæftet bruge børnenes hjælp til at løse gåder og opgaver. Hæftet kan pt. købes og bruges på Sorø Kunstmuseum, i Sorø by, ved vikingeborgen Trelleborg, på Kalundborg Museum og på den årlige vestsjællandske Strandfestival. Når opgaverne er løst udløser det en ”ægte” og meget populær Ester& Vester-guldmønt til børnene.

Nisted Bruun har illustreret figurerne og designet det grafiske univers. Figurernes tøj og udtryk er tilpasset de forskellige aktørers verden, så Ester & Vester er for eksempel vikinger når de er på Trelleborg og riddere når Kalundborg Museum er afsender. Der er mange fremadrettede visioner for konceptet. Seneste tiltag har været at involvere alle issalgssteder i destinationen, så man nu kan købe Ester & Vester is på det meste af Vestsjælland.

Nisted-Bruun har, ud over at udvikle Ester & Vester, ligeledes udarbejdet destinationsavisen samt mange andre turisme- konference- og møderelaterede materialer de seneste tre år.

Vi glæder os meget over samarbejdet med VisitVestsjælland.

Simon-kunstmuseet
Forside-sorø-kunstmuseum
nistedbruun esterogvester
sorøby
trelleborg
kalundborg

Velkommen til Vestsjælland. Her bliver du budt velkommen af Ester & Vester. To skønne figurer som meget gerne vil give børn en fantastisk oplevelse med kunsten, kulturen og naturen.

Har du et projekt i tankerne?

Kontakt os og få en snak – det koster ikke noget.

Kontakt os

Storgade 29B, 4180 Sorø