Zeex logodesign

Platform.as

Nisted bruun har udarbejdet visuel identitet til platform.as

Høchendorff skifer & granit logo

Qubus Furniture

Storkereden - privat fødeklinik i Gentofte

Stemning og stil

Tiden løb fra virksomheden Møntsystem a/s

Vendingmaskiner til mønter og andre systemer, hvor mønter før har været i fokus tabte markedsandele og kortsystemer vandt indpas. Derfor valgte Jesper Mikkelsen ved overtalgelse af virksomheden Møntsystem a/s at skifte navn. Nisted Bruun bød ind med CardCoin og det blev det. Vi udviklede bl.a. den visuelle identitet til Odense-virksomheden.

Kampagne for Sorø Kommune

Grundsalgskampagne for Sorø Kommune

Ryg- og sports­klinikken

Brian Madsen / Peugeot

"Typografi er min passion"

Tina Nisted Ekstrøm

Gastro Sorana

Friske råvarer fra lokale leverandører

//Læs mere

ASALIFT

Nisted bruun har redesignet og opdateret Asa-Lifts identitet og markedsføringsmateriale - såvel online som offline.

//Læs mere

Human Resource

Hamilton HR ønskede en visuel identitet, der i styrke og seriøsitet ville give adgang til samarbejde med de største virksomheder i deres søgen efter den perfekte medarbejder.

Art by Klein

SAC

Jazzfestival

Høchendorff skifer & granit

Bo Høchendorff ønskede en visuel identitet til sin nyetablerede skifer og granit import virksomhed. Nisted Bruun udarbejde dette logo.

H2O Science

Virksomheden H2O Science ønskede en stærk visuel som illustrerede deres sprinkler brandslukningsudstyr. Nisted Bruun udviklede en visuel identitet, der tog udgangspunkt i sprinlersystemets dråber og effektive slukningseffekt.

Logodesign

Inventa

Inventa er en af Danmarks største producenter af inventar til detailhandlen. Kunder som Coop, B&O, Femilet, Synoptik m.fl. nyder godt af Inventas kreative evner inden for indretning og optimering af salg. Inventa blev optimeret af Nisted Bruun med en ny identitet.

Konceptlogoer til Roskilde Dyrskue

Sorø Erhverv

Gastro Sorana

Gastro Sorana - oplæg til visuel identitet til et gastronimisk madmarked i Sorø. Desværre er madmarkedet ikke blevet en realitet endnu - men identiteten ligger bare og venter på de rette ejere.

Købstaden Sorø

Scanpha Consult

Skønt univers til brugtbar.dk

www.brugtbar.dk

//Læs mere

Eventbillet.dk

For bl.a. Roskilde Dyrskue udviklede Nisted Bruun identiteten til billetsalgsstedet eventbillet.dk med adskillige oplevelsesuniverser under et samlet salgssted.

Visuel Synergi

visuel synergi i dag et kernepunkt i mange virksomheders strategi, da deres konkurrenceevne og image er uhyre tæt forbundet til deres visuelle profil. Hvad mange til gengæld ikke ved er, at sådanne strategiske overvejelser ikke kun er forundt internationale brands. Identitetsløsninger handler ikke altid om at starte fra scratch men kan lige såvel involvere et mindre 'ansigtsløft' eller en strategisk redesign-proces. I dag eksisterer der mange identitetsløsninger i forskellige prisklasser, og derfor er identitetsdesign for alle virksomheder, som tror på vigtigheden i at pleje deres brand.

Visuel identitet til Kulturcafe Ludvig

Differentiering

dejligmad.nu

Opskriftsside med Sorø Husholdningsskole som afsender

Ideer skal have vinger, men de skal også have fødder til at gå på jorden

Troværdighed

Overordnet er det vitalt for en virksomheds brand, at deres visuelle profi l signalerer virksomhedens forretningsmæssige styrker og differentierer sig fra virksomhedens konkurrenter. Er der støj i denne kommunikation risikerer virksomheden, at den ikke appellerer til sin målgruppe, og i værste fald vækker designet ikke den nødvendige troværdighed, der er forbundet til det produkt eller den service, virksomheden sælger.

Frox

Mathilda - Biomedicinsk Klinik. Logo

shskole.dk

Logodesign til Sorø Akademi

Nisted Bruun vandt opgaven med at udvikle Sorø Akademis nye visuelle identitet.

Kurser og camping

Educamp er et nyt koncept. Tag på kursus når du holder ferie. Educamp samarbejder med campingpladser og dygtige instruktører. De giver feriegæster mulighed for en skøn blanding af leg og læring på spændende kurser. Nisted Bruun har udarbejdet den visuelle identitet til Educamp.

Profilmetal

Visuel identitet

Gribskov Kommune ønskede en selvstændig visuel identitet til Erhvervsområdet. Designet tog udgangspunkt i naturen og bomærket er tegnet med udgangspunkt i Baudot kode.

Moderne kostskole

Gennem de sidste 10 år har Nisted Bruun udarbejdet markedsføringsmateriale for Sorø Husholdningsskole. Skolen er populær - og har altid haft ventelister til deres linier.

Brugtbar.dk

Rikke Living

Med gode ideer er det som med svamp. Hvor man finder en, findes der ofte flere ...

Visuel identitet til Frie Fagskoler

I 2011 samarbejdede nisted bruun med Foreningen af Husholdnings- og håndarbejdsskoler. Foreningen arbejdede politisk på at skifte spor og vi hjalp dem gennem hele processen på den udviklingsmæssige og visuelle del. Navnet Frie Fagskoler blev fundet og identiteten til en helt ny skoleform i Danmark udviklet

//Læs mere

NORCONNECT - skifer importeret fra Spanien

Norconnect ønskede en skarp og genkendelig visuel identitet.

//Læs mere

Clinicuro

Det nytter ikke at have vind I sejlene, hvis vinden blæser den forkerte vej

Kulturcafé Ludvig

Koncertstedet Kulturcafé Ludvig i Sorø er fyldt med sjæl, intim atmosfære og frivillige kræfter. Nisted Bruun er sponsor og har derfor blandt meget andet udviklet den nye identitet til stedet.

Visuel Identitet

Verden er visuel, og vi genkender og forbinder i høj grad virksomheder gennem deres profildesign. Deres logoer, farver og fonte samt produkt- og kampagnedesigns spiller en afgørende rolle for, hvordan vi opfatter en virksomhed, og hvilken værdi vi tillægger den.

Visuel identitet til Farmers Market

Klippen

Døgninstitutionen Klippen fik ny identitet for at stå stærkere og vinde på opmærksomhed, professionalisme, social forståelse og faglige kompetencer. Målgruppen var sagsbehandlere over hele landet.

Branding

Et firmas brand er konstant i udvikling, og det er essentielt, at firmaets visuelle identitet er i trit med udviklingen. Den moderne forbruger er uhyre sensitiv. Vi lægger mærke til, hvis Carlsberg lancerer et nyt label, eller vores tandlæge har fået en ny hjemmeside. Passer det med vores opfattelse af firmaet, eller er der noget, som ikke fungerer? Derfor er der flere strategiske overvejelser bag et identitetsdesign.

Lillekøkken

Den dygtigste kok jeg kender - Henrik Seierø - ønskede at åbne en lille gourmetperle i Sorø. Nisted bruun blev heldigvis udvalgt til at løfte opgaven med at skabe den perfekte identitet til Henriks koncept.

//Læs mere

Identitet til key2source

Ejendomsselskab

ES1962 ønskede en ny identitet. Nisted Bruun udarbejdede et helt koncept med visuel identitet, website og prospekter