Vi brænder vi for at udvikle perfekte website, webshops og apps - hver gang!

Digital kommunikation og brugervenlige websites er hjertet i enhver virksomhed i dag. Virksomhedens hjemmeside er ubestridt den vigtigste markedsføringskanal

Det er herfra virksomheden kan vise sin profil, informere, engagere og sælge sine produkter eller tjenesteydelser.

For os er et godt website en kombination af en god frontend og en god backend - dvs. det din besøgende finder på dit website og den måde du administrere indholdet på dit website.

Enhver virksomhed eller organisation er som udgangspunkt helt unik, og står over for forskellige mål og strategiske udfordringer i markedet. Formålet med en hjemmeside kan være forskellig, men det gælder grundlæggende om at skille sig ud fra mængden og signalere professionalisme.

Vi brænder for et flot grafisk design af vores websites - men det hænger absolut sammen med brugervenligheden.

Vi udvikler både helt unikke og specialtilpassede CMS-baserede websites, webshops, webapps samt apps til smartphones og tablets. Men vi udvikler også websites ud fra templates i systemerne Wordpress og Joomla. Det betyder, at Nisted Bruun kan levere et website i den prisklasse og i det udtryk, du ønsker.

Lad dig inspirere af vores referencer - eller klik direkte ind og se nogle af vores løsninger her.

din-byggeraadgiver.dk – Rådgivningsvirksomhed

Kulturcafé Ludvig - Lokalt musiksted i Sorø

Asa-lift.com – Markedsledende producent af specialtilpassede høstmaskiner

Baby-zonen.dk – Zoneterapi og træning til babyer

Bagsnmore.dk – Webshop med tasker og accessories

Borgerservicedanmark.dk – Foreningen af borgerservicechefer i danmark

Brianmadsen.info – Peugeot Slagelse, Sorø, Ringsted

Brugtbar.dk – Webshop med unika produkter

Bygitegl.dk – Kalk- og Teglværksforeningen

Finnsorensen.dk – Billedkunstner

Friefagskoler.dk – Foreningen for Frie Fagskoler i Danmark

Struerskolen.dk – Fri Fagskole

Danske Mediator-advokater

Nisted Bruun har udarbejdet design og programmering til Danske Mediatoradvokaters website. Udarbejdet i nisted bruun + vonbülow regi.

//Læs mere

App

Boisorø.nu blev en kampagne Nisted Bruun udviklede for Sorø Kommune. Bosætningstrategien var flere børnefamilier i København skulle opdage Sorøs skønhed. Der blev delt gocards ud i det meste af København og et par events strategiske steder i København var med til at sætte kampagnen igang.

//Læs mere

Bolig-app til Danske BOLIGadvokater

Webapp

Denne webapp blev udviklet til Sorø Kommune i sammenhæng med en stor affaldskampagne. Kommune indførte en ny affaldssorteringsmodel som alle borgere skulle lære at bruge. Og hvad er så nemmere når man står ved sin bunke storskrald end at snuppe mobilen og lige tjekke, hvor lange de grene måtte være. Derfor var en app-løsning perfekt i denne sammenhæng.

//Læs mere

Peugeot

Brian Madsen er indehaver af Peugeot Slagelse, Sorø og Ringsted. Han ønskede sig et fælles website for alle afdelinger.

//Læs mere

Tiger of Sweden

Erhverv Gribskov

Erhverv Gribskov ønskede en portal, hvor de kunne kommunikere med kommunens erhvervsdrivende i en vedkommende og brugervenlig form. Samtidig skulle kommunens 7 erhvervsforeninger have hver deres website i samme koncept. Nisted Bruun valgte Netbooster Danmark som samarbejdspartner på denne opgave. Nisted Bruun har designet og Netbooster programmeret.

Mathilda M - Biomedicinsk Klinik

Borgerservice Danmark

Borgerservicedanmark er foreningen af Borgerservicechefer i Danmark. De ønskede sig et website, hvor de kunne kommunikere med hinanden. Derfor udarbejdede Nisted Bruun et site, hvor de fik både dialogmulighed og arkivdeling bag log-in.

//Læs mere

cafetrekonger.dk

Isolerings­maskinen.dk

Høchendorff skifer & granit

Website udviklet til Høchendorff Skifer & Granit

Kantbyk.dk

Bygitegl.dk

Nisted Bruun har designet og programmeret websitet for Kalk- og Teglværksforeningen. Vonbülow har håndteret presse- og markedsføringsmateriale for foreningen gennem mange år og Nisted Bruun var samarbejdspartner på bl.a. denne opgave.

//Læs mere

At lave et web-site uden at markedsføre det svarer til at trykke reklamer uden at dele dem ud

Co2.com

Virksomhedens ansigt

Websitet er virksomhedens ansigt udadtil, uanset om brugeren besøger siden for at indhente oplysninger eller for at købe. Få sekunder efter at en bruger er gået ind på dit website, opbygger han en opfattelse af virksomheden og dens produkter. Disse første sekunder kan således afgøre, hvorvidt en potentiel kunde bliver eller forlader dit website

Kreativitet er at tillade sig selv at begå fejl. Kunst er at vide, hvilke man skal beholde

Sorø Jazzfestival

Sorø Event- & Turistbureau står bag denne første jazzfestival i Sorø. Visuel identitet, program, plakat og website er blevet til i samarbejde mellem Nisted Bruun og turistchef Jesper Nygaard fra SET.

Co2.com

Frie Fagskoler

De Frie Fagskoler er placeret over hele Danmark og tilbyder den praktiske vej til job, uddannelse og liv. Målgruppen er derfor såvel de unge teenager som UU-vejlederne på skolerne - men også forældrene, som ofte tager den endelige beslutning. En stor udfordring når websitet skal ramme målgruppen - vurder selv om det rammer alle!

//Læs mere

SEO - søgemaskine-optimering

SEO står for Search Engine Optimization. Det er en helt uundværlig del af dit website, hvis du vil være sikker på at ligge godt placeret på søgemaskinerne.

//Læs mere

Interlex advokater

Kundskab er ikke kundskab før nogen ved, at du kan det

Det er derfor Nisted Bruun har udarbejdet dette showroom for de kompetencer vi ligger inde med. Her vil vi vise nogle af de løsninger vi har hjulpet vores kunder med - og som har hjulpet kunderne til mere salg - større kendskab - og mere troværdighed.

SH Skole

Gennem 10 år har Nisted Bruun udarbejdet markedsføringsmateriale til den ældste og mest populære husholdningsskole i Danmark. Her tager mange kommende gourmetkokke og textildesignere deres første spæde skridt.

//Læs mere

Struerskolen.dk

OKNygaard

Website udviklet i forbindelse med fusionen mellem anlægsvirksom-hederne OK Grøn anlæg og Nygaard. Samarbejde i nisted bruun + vonbülow regi

//Læs mere

Wow - kan man få Internettet på computer nu?

Sorø Køreskole

Ønsker du en webshop,
der er NEM at opdatere?

En webshop skal virke – også for for dig! Derfor er vores webshop bygget på et yderst brugervenligt CMS system, hvor du løbende kan vedligeholde og opdatere din e-butik - uden at have kendskab til kodning eller ord som PHP og html. Er du interesseret i en ny webshop, så kontakt os - jonas@pluz.nu

HB Pharma

HB Pharma er er medicinalvirksomhed, der sælger ADHD-præparater. Medicinalbranchen er underlagt strenge regler om markedsføring. Derfor har websitet generel information tilgængelig for alle - og information til sundhedspersonale lagt bag log-in.

//Læs mere

Jo mere man vil, desto mere kan man ...

Jonas Gudtmann - webudvikler hos nisted bruun

Gefion

Nisted Bruun har i samarbejde med vonbülow udarbejdet nyt website til Gefion. Nisted Bruun har stået for design og programmering.

//Læs mere

SAC - Scandinavian ADHD Consortium

Brugtbar.dk

Brugtbar.dk ønskede en webshop, hvor de to kvinder bag ville forhandle brugskunst - nyt som gammelt. De fik et unikt website som skaber en stemning og en stil der matcher målgruppe og produkter.

//Læs mere

Kulturcafé Ludvig

Nyt liv i det skønne musiksted. Kulturcafë Ludvig er vokset fra et lille hyggeligt sted med semikendte musikere til et yderst populært spillested. Kunstnerne elsker Ludvigs intimitet - og publikum kæmper om billetterne. Kulturcafeen fi nyt website i juli 2013 - nu signalerer Ludvigs website den kvalitet stedet står for!

//Læs mere

Mange råber højt for at få deres budskab ud ...

... nogle finder på noget skørt for at få opmærksomhed og dermed taletid.

Du kan faktisk nøjes med at hviske...og kun til nogle få, men til gengæld lige præcis til de ører, som budskabet vedrører. Nisted Bruun hjælper dig med at ramme de rette ører - og øjne!

Educamp

Educamp er et helt nyt koncept. Indehaveren Anja Smaakjær har fundet en niche i at sælge kurser og aktiviteter til feriegæster på campingpladser og i feriecentre. Konceptet er nyt og Anja møder positiv stemning hvor hun kommer frem.
Man kan søge i kalenderen og booke et kursus på websitet.

//Læs mere

EA Unique - designbutik

//Læs mere

QUALITY IS NOT SOMETHING
YOU SELL - IT IS AN ATTITUDE AND A WAY OF THINKING

Sådan skriver Asa-lift på deres website. Nisted Bruun har designet og programmeret et site, der tager sit udspring i dette statement.

//Læs mere

bagsnmore.dk

Norconnect

Norconnect startede med intentionen om at importere kvalitetsskifer fra de spanske skiferminer til kvalitetsbevidste danskere. Det gik dog ikke som planlagt så Norconnects website blev aldrig lagt op. Alligevel vil vi vise designet her på Nisted Bruuns inspirationssite

//Læs mere

Happyfeet Fiskespa

Happyfeet Fiskespa åbnede i Næstved Storcenter den 1. juni 2013. Nisted Bruun udviklede den visuelle identitet, markedsføringsmateriale og naturligvis websitet. Behandlingen er absolut anbefalelsesværdig hvis man er til bløde fødder.

//Læs mere