Hvad laver virksomheder egentlig på Facebook?

Facebook og generelt de sociale medier rummer masser af muligheder for erhvervslivet. Her er der plads til markedsføring, dialog og samarbejde. Men det kræver indsigt, indsats og tid, sidstnævnte kan være svært for især små og mellemstore virksomheder at finde i en travl hverdag.

Man kan vælge at prøve sig frem, men man kan også vælge at lægge en strategi og planlægge markedsføringen på de sociale medier. Hvis man markedsfører sine produkter og ydelser online, kan man via fx Facebook få feedback på kampagner, produkter eller services. Man kan invitere kunder ind i sin virksomhed og næsten som kolleger sparre med dem og give dem mulighed for at tage del i udviklingen af virksomheden. Dette engagement kan være yderst givende, også på bundlinjen, men det kræver, at man afsætter tid og penge af til arbejdet.

Vi har mærket en stigende efterspørgsel på professionel hjælp til markedsføring via sociale medier fra vores kunder, derfor har vi taget springet og ansat endnu en medarbejder med erfaring og kompetencer på dette område.

Anja Aarestrup har arbejdet med marketing i 16 år, og senest har hun afsluttet en uddannelse i digital markedsføring hos Bigum & Co. Anja er derfor klædt på med den nyeste viden. Hun startede hos Nisted Bruun 1. august og er allerede godt igang med arbejdet.

Man kan bruge de sociale medier på mange måder og i mange forretningsmæssige sammenhænge, det kan være direkte salg, vejledning og kundeservice, feedback og idéer, rekruttering og netværk. Vigtigst er dog man sætter sig ind i, hvorfor man vil være online og socialt kommunikerende – det er her vi kan hjælpe jer. Vi kan også være med til at finde jeres ”Tone of Voice” - altså den måde hvorpå I kommunikerer med jeres kunder. Det skal nemlig passe sammen med jeres brand/produkt og jeres virksomhed som helhed. Det professionelle arbejde med de sociale medier er en helt naturlig forlængelse af de opgaver vi allerede løser for vores kunder.

Ring 29 47 80 37 eller kig forbi Storgade 29B, og få en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Jane Lee - Specialist i mennesker!

Peugeot Slagelse Ringsted