Tina Nisted Ekstrøm

DIREKTØR & AD'ER AF HELE MIT HJERTE

Jeg er Art Director 24-7-365. Alle visuelle indtryk bliver analyseret, vurderet og smidt enten i rygsækken eller i skraldespanden. Jeg elsker at udvikle grafiske løsninger, der adskiller sig fra mængden, og som samtidig rammer en veldefineret mål-
gruppe på følelser og forstand. At være en god samarbejdspartner på noget så vitalt som det at brande og markedsføre virksomheder, institutioner og foreninger er et tillidserhverv, som jeg tager dybt seriøst.

Tinas Mantra er:
Vi analyserer, udvikler og implementerer - mens vi hele tiden har kundens målgruppe for øje.


Kontakt
tina@nisted-bruun.dk
Mobil 29478037

//Læs mere

Jonas
Gudtmann

VERDENSMESTER I
WEB-INTEGRATION


Jonas er uddannet web-integrator og har sin helt egen unikke og nørdede tilgang til teknologiens muligheder.

Hos Nisted Bruun har vi en fælles passion for at forstå forbrugerens adfærd derude bag skærmen. For mennesket og dets adfærd kommer altid før digital data og teknik. Ellers giver det ikke mening.

Jonas udvikler alle former for websites, webshops, apps og webapps.

Jonas mantra er:
Det skal være super nemt at administrere og vedligeholde.


Kontakt
jonas@nisted-bruun.dk
Mobil 30563777

Yaren Tokmak

KREATIV OG DETALJEORIENTERET
MEDIEGRAFIKERELEV


Jeg har altid syntes, at det var spændende at skabe og udvikle unikke løsninger, der fungerede. Jeg har gennem min ungdom været medlem af forskellige foreninger, hvor jeg har haft ansvaret for PR og den kreative del. Ansvaret og opgaverne banede vejen for interessen for grafiske branchen.

Jeg føler stor glæde ved at udføre et godt stykke arbejde, og jeg lægger derfor altid stor flid og energi i enhver opgave. Jeg er fokuseret på detaljerne og præcision

Jeg glæder mig til, gennem min elevtid hos Nisted Bruun, at udvikle mine kreative og tekniske færdigheder inden for den mediegrafiske verden.

//Læs mere

Karina Krants Farhner

GRAFIKER
ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER


Jeg er uddannet grafiker og har arbejdet professionelt som grafiker og rentegning i mere end 20 år. Jeg har været ansat på såvel store som mindre bureauer i København og har altid været yderst dedikeret til mit arbejde.

Jeg holder utrolig meget af detaljen - og når en opgave har været i mine hænder er ALT justeret og tilpasset perfekt. Mit blik for godt grafisk design har gennem min karriere givet mig store oplevelser med udfordrende opgaver og spændende kunder.

Karinas mantra er:
Opgaven er ikke fuldendt før sidste streg er rettet perfekt til.


Kontakt
Mobil 26277966
karina@nisted-bruun.dk

//Læs mere

Søren Jakobsen

ANIMATOR & ILLUSTRATOR
ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER


Jeg fortæller dine historier med tegningens og 3D'ens mange forskellige udtryk. Gerne i en skøn sammensmelting med bevægelse, lyd og tekst i form af animationsfilm.

Målgruppen kan være kunder inden for industri, forretningsliv eller undervisning. Det fælles grundlag er den klare fortælling, den pædagogiske formidling og den appellerende grafik.

Jeg har siden starten af halvfemserne tegnet på flere store tegnefilmproduktioner samt til computerspil og trykte materialer.
De sidste 12 år har jeg arbejdet på uddannelsen Digital Media som underviser i 3D animation.

Januar 2015 er jeg startet op som selvstændig grafiker med titlen Animationskonsulenten.

Sørens mantra er:
Min grafik skal fortælle den gode historie med klarhed og sjæl.


Kontakt
sja@animationskonsulenten.dk
Telefon 25755378

//Læs mere

Jakob Vind

FOTOGRAF / ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER

Jeg er fotograf med bred erfaring, både med private såvel som professionelle opgaver. Jeg får energi af at lave billeder, og for mig går kreativitet og teknik til hånd i hånd - begge dele skal konstant udvikles.

//Læs mere

Danske Mediator-advokater

Nisted Bruun har udarbejdet design og programmering til Danske Mediatoradvokaters website. Udarbejdet i nisted bruun + vonbülow regi.

//Læs mere

Georg Genbrug Mascot til affaldskampagne for Sorø Kommune

App

Boisorø.nu blev en kampagne Nisted Bruun udviklede for Sorø Kommune. Bosætningstrategien var flere børnefamilier i København skulle opdage Sorøs skønhed. Der blev delt gocards ud i det meste af København og et par events strategiske steder i København var med til at sætte kampagnen igang.

//Læs mere

Bolig-app til Danske BOLIGadvokater

Zeex logodesign

Webapp

Denne webapp blev udviklet til Sorø Kommune i sammenhæng med en stor affaldskampagne. Kommune indførte en ny affaldssorteringsmodel som alle borgere skulle lære at bruge. Og hvad er så nemmere når man står ved sin bunke storskrald end at snuppe mobilen og lige tjekke, hvor lange de grene måtte være. Derfor var en app-løsning perfekt i denne sammenhæng.

//Læs mere

Annoncekoncept til altan.dk

Platform.as

Nisted bruun har udarbejdet visuel identitet til platform.as

Sæt mål – og nå nye højder!

Høchendorff skifer & granit logo

OKNygaard

Landingpage forårs-konkurrence til magasinet Q

Qubus Furniture

Kalk & Teglværks-
foreningen

Sammen med vonbülow har nisted-bruun udarbejdet grafisk materiale til Kalk & Teglvæksforeningen

CSR / Egen Vinding & datter

Fonden til blivende økologisk balance arbejder på et projekt i flere afrikanske lande. Projektet tager udgangspunkt i en lerstensmaskine som ved pres kan omdanne almindelig lerjortd til byggesten. Men byggehold som skal undervise lokale håndværker forsøges projektet solgt ind til flere afrikanske lande.

Storkereden - privat fødeklinik i Gentofte

Café Altanen

Café Altanen på Gl. Kongevej i København ville markedsføre deres rugbrødssandwich på den nærliggende irske pub. De fik en plakat som henvender sig til det maskuline publikum.

Stemning og stil

Peugeot

Brian Madsen er indehaver af Peugeot Slagelse, Sorø og Ringsted. Han ønskede sig et fælles website for alle afdelinger.

//Læs mere

10. klasse center Sorø