Tina Nisted Ekstrøm

DIREKTØR & AD'ER AF HELE MIT HJERTE

Jeg er Art Director 24-7-365. Alle visuelle indtryk bliver analyseret, vurderet og smidt enten i rygsækken eller i skraldespanden. Jeg elsker at udvikle grafiske løsninger, der adskiller sig fra mængden, og som samtidig rammer en veldefineret mål-
gruppe på følelser og forstand. At være en god samarbejdspartner på noget så vitalt som det at brande og markedsføre virksomheder, institutioner og foreninger er et tillidserhverv, som jeg tager dybt seriøst.

Tinas Mantra er:
Vi analyserer, udvikler og implementerer - mens vi hele tiden har kundens målgruppe for øje.


Kontakt
tina@nisted-bruun.dk
Mobil 29478037

//Læs mere

Jonas
Gudtmann

VERDENSMESTER I
WEB-INTEGRATION


Jonas er uddannet web-integrator og har sin helt egen unikke og nørdede tilgang til teknologiens muligheder.

Hos Nisted Bruun har vi en fælles passion for at forstå forbrugerens adfærd derude bag skærmen. For mennesket og dets adfærd kommer altid før digital data og teknik. Ellers giver det ikke mening.

Jonas udvikler alle former for websites, webshops, apps og webapps.

Jonas mantra er:
Det skal være super nemt at administrere og vedligeholde.


Kontakt
jonas@nisted-bruun.dk
Mobil 30563777

Karina Krants Farhner

GRAFIKER
ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER


Jeg er uddannet grafiker og har arbejdet professionelt som grafiker og rentegning i mere end 20 år. Jeg har været ansat på såvel store som mindre bureauer i København og har altid været yderst dedikeret til mit arbejde.

Jeg holder utrolig meget af detaljen - og når en opgave har været i mine hænder er ALT justeret og tilpasset perfekt. Mit blik for godt grafisk design har gennem min karriere givet mig store oplevelser med udfordrende opgaver og spændende kunder.

Karinas mantra er:
Opgaven er ikke fuldendt før sidste streg er rettet perfekt til.


Kontakt
Mobil 26277966
karina@nisted-bruun.dk

//Læs mere

Anja Aarestrup

PERSONLIG ASSISTENT OG
SOCIAL MEDIA EKSPERT


Anjas arbejdsopgaver favner bredt hos Nisted Bruun. Ud over sine PA opgaver, vil det bl.a. være Anja, du møder, når din virksomhed har brug for assistance til at håndtere Facebook og de øvrige sociale medier.

Anja har i juni 2016 gennemført en uddannelse hos Social Media guruen Thomas Bigum, og er derfor klædt på med absolut seneste viden inden for SEO (søgemaskineoptimering) af hjemmesider og ikke mindst virksomhedes færden og formåen på de sociale medier.

Du kan derfor trygt overlade denne type opgaver til Nisted Bruun.

Anjas mantra er: Når alle de løse ender er samlet og der er system i tingene, så fungerer det.

Kontakt
anja@nisted-bruun.dk

Søren Jakobsen

ANIMATOR & ILLUSTRATOR
ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER


Jeg fortæller dine historier med tegningens og 3D'ens mange forskellige udtryk. Gerne i en skøn sammensmelting med bevægelse, lyd og tekst i form af animationsfilm.

Målgruppen kan være kunder inden for industri, forretningsliv eller undervisning. Det fælles grundlag er den klare fortælling, den pædagogiske formidling og den appellerende grafik.

Jeg har siden starten af halvfemserne tegnet på flere store tegnefilmproduktioner samt til computerspil og trykte materialer.
De sidste 12 år har jeg arbejdet på uddannelsen Digital Media som underviser i 3D animation.

Januar 2015 er jeg startet op som selvstændig grafiker med titlen Animationskonsulenten.

Sørens mantra er:
Min grafik skal fortælle den gode historie med klarhed og sjæl.


Kontakt
sja@animationskonsulenten.dk
Telefon 25755378

//Læs mere

Jakob Vind

FOTOGRAF / ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER

Jeg er fotograf med bred erfaring, både med private såvel som professionelle opgaver. Jeg får energi af at lave billeder, og for mig går kreativitet og teknik til hånd i hånd - begge dele skal konstant udvikles.

//Læs mere

Mette Kaae

JOURNALIST / ASSOCIERET SAMARBEJDSPARTNER

Jeg er et engageret menneske som drives af at skrive, opfinde, udvikle og gøre drømme til virkelighed. Mit redskab er journalistikken.

God tekst er som en blomstereng for dit øje. Jeg formidler med indlevelse og nærhed, og jeg holder af at sætte mig ind i et fagområde. Jeg er let at begejstre, især når der er mening og vilje bag.

Jeg har skabt indhold til mange forskellige typer hjemmesider; Roskilde Domkirke, højskole, efterskole, kommuner og liberale erhverv som psykologer, restauranter og større virksomheder.

Kontakt
mette@kaaekommunikation.dk
Mobil 40412738

//Læs mere

Tetrapak 2014

Sorø Kommunevalg 2013

Webapp

Denne webapp blev udviklet til Sorø Kommune i sammenhæng med en stor affaldskampagne. Kommune indførte en ny affaldssorteringsmodel som alle borgere skulle lære at bruge. Og hvad er så nemmere når man står ved sin bunke storskrald end at snuppe mobilen og lige tjekke, hvor lange de grene måtte være. Derfor var en app-løsning perfekt i denne sammenhæng.

//Læs mere

Graasten Påskekampagne

Danske Mediator-advokater

Nisted Bruun har udarbejdet design og programmering til Danske Mediatoradvokaters website. Udarbejdet i nisted bruun + vonbülow regi.

//Læs mere

Landingpage forårs-konkurrence til magasinet Q

Virksomhedens ansigt

Websitet er virksomhedens ansigt udadtil, uanset om brugeren besøger siden for at indhente oplysninger eller for at købe. Få sekunder efter at en bruger er gået ind på dit website, opbygger han en opfattelse af virksomheden og dens produkter. Disse første sekunder kan således afgøre, hvorvidt en potentiel kunde bliver eller forlader dit website

At lave et web-site uden at markedsføre det svarer til at trykke reklamer uden at dele dem ud

Skønt univers til brugtbar.dk

www.brugtbar.dk

//Læs mere

Profil Metal

//Læs mere

Kalk & Teglværks-
foreningen

Visuel identitet

Gribskov Kommune ønskede en selvstændig visuel identitet til Erhvervsområdet. Designet tog udgangspunkt i naturen og bomærket er tegnet med udgangspunkt i Baudot kode.

SH Skole

Gennem 10 år har Nisted Bruun udarbejdet markedsføringsmateriale til den ældste og mest populære husholdningsskole i Danmark. Her tager mange kommende gourmetkokke og textildesignere deres første spæde skridt.

//Læs mere

Jo mere man vil, desto mere kan man ...

Jonas Gudtmann - webudvikler hos nisted bruun

Wow - kan man få Internettet på computer nu?

QUALITY IS NOT SOMETHING
YOU SELL - IT IS AN ATTITUDE AND A WAY OF THINKING

Sådan skriver Asa-lift på deres website. Nisted Bruun har designet og programmeret et site, der tager sit udspring i dette statement.

//Læs mere

Logodesign

Roskilde Dyrskue

Bolig-app til Danske BOLIGadvokater

Tetrapak 2013

//Læs mere