Kundskab er ikke kundskab før nogen ved, at du kan det

Derfor er du nu på nisted-bruuns portfolio-website. Her kan du finde smagsprøver på noget af det, vi har hjulpet vores kunder med - og som har hjulpet kunderne til større kendskab, mere troværdighed og bedre salg.

Hos Nisted Bruun er vi nysgerrige, kreative, kommunikerende, ærlige – og ikke mindst ambitiøse. Både på egne og kunders vegne. Vi har en fælles passion for godt grafisk design og effektiv markedsføring. Vi er ukomplicerede og uhøjtidelige

Vores kompetenceområder spænder bredt og vi arbejder på alle platforme. Digital kommunikation og brugervenlige specialtilpassede CMS-baserede websites er en af vores kernekompetencer. Vi udvikler websites, webapps samt apps til smartphones og tablets. Vi arbejder også i de anerkendte systemer Wordpress og Joomla

Vi brænder også for trykt kommunikation som logodesign og visuelle identiteter, annoncer, magasiner og brochurer, plakater og messemateriale mv. 

Vi bor i et skønt gammelt pakhus i hjertet af Sorø. Herfra arbejder vi som et fullservice design- og reklamebureau. Vi har et tæt samarbejde med trykkerier, fotografer, strategifolk og tekstkyndige.

Kig forbi Storgade 29B til en kop god kaffe, og en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Vi glæder os til at se dig.

Danske Mediator-advokater

Nisted Bruun har udarbejdet design og programmering til Danske Mediatoradvokaters website. Udarbejdet i nisted bruun + vonbülow regi.

//Læs mere

Georg Genbrug Mascot til affaldskampagne for Sorø Kommune

App

Boisorø.nu blev en kampagne Nisted Bruun udviklede for Sorø Kommune. Bosætningstrategien var flere børnefamilier i København skulle opdage Sorøs skønhed. Der blev delt gocards ud i det meste af København og et par events strategiske steder i København var med til at sætte kampagnen igang.

//Læs mere

Bolig-app til Danske BOLIGadvokater

Zeex logodesign

Webapp

Denne webapp blev udviklet til Sorø Kommune i sammenhæng med en stor affaldskampagne. Kommune indførte en ny affaldssorteringsmodel som alle borgere skulle lære at bruge. Og hvad er så nemmere når man står ved sin bunke storskrald end at snuppe mobilen og lige tjekke, hvor lange de grene måtte være. Derfor var en app-løsning perfekt i denne sammenhæng.

//Læs mere

Annoncekoncept til altan.dk

Platform.as

Nisted bruun har udarbejdet visuel identitet til platform.as

Sæt mål – og nå nye højder!

Høchendorff skifer & granit logo

OKNygaard

Landingpage forårs-konkurrence til magasinet Q

Qubus Furniture

Kalk & Teglværks-
foreningen

Sammen med vonbülow har nisted-bruun udarbejdet grafisk materiale til Kalk & Teglvæksforeningen

CSR / Egen Vinding & datter

Fonden til blivende økologisk balance arbejder på et projekt i flere afrikanske lande. Projektet tager udgangspunkt i en lerstensmaskine som ved pres kan omdanne almindelig lerjortd til byggesten. Men byggehold som skal undervise lokale håndværker forsøges projektet solgt ind til flere afrikanske lande.

Storkereden - privat fødeklinik i Gentofte

Café Altanen

Café Altanen på Gl. Kongevej i København ville markedsføre deres rugbrødssandwich på den nærliggende irske pub. De fik en plakat som henvender sig til det maskuline publikum.

Stemning og stil

Peugeot

Brian Madsen er indehaver af Peugeot Slagelse, Sorø og Ringsted. Han ønskede sig et fælles website for alle afdelinger.

//Læs mere

10. klasse center Sorø