Kundskab er ikke kundskab før nogen ved, at du kan det

Derfor er du nu på nisted-bruuns portfolio-website. Her kan du finde smagsprøver på noget af det, vi har hjulpet vores kunder med - og som har hjulpet kunderne til større kendskab, mere troværdighed og bedre salg.

Hos Nisted Bruun er vi nysgerrige, kreative, kommunikerende, ærlige – og ikke mindst ambitiøse. Både på egne og kunders vegne. Vi har en fælles passion for godt grafisk design og effektiv markedsføring. Vi er ukomplicerede og uhøjtidelige

Vores kompetenceområder spænder bredt og vi arbejder på alle platforme. Digital kommunikation og brugervenlige specialtilpassede CMS-baserede websites er en af vores kernekompetencer. Vi udvikler websites, webapps samt apps til smartphones og tablets. Vi arbejder også i de anerkendte systemer Wordpress og Joomla

Vi brænder også for trykt kommunikation som logodesign og visuelle identiteter, annoncer, magasiner og brochurer, plakater og messemateriale mv. 

Vi bor i et skønt gammelt pakhus i hjertet af Sorø. Herfra arbejder vi som et fullservice design- og reklamebureau. Vi har et tæt samarbejde med trykkerier, fotografer, strategifolk og tekstkyndige.

Kig forbi Storgade 29B til en kop god kaffe, og en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed

Vi glæder os til at se dig.

Tetrapak 2014

Sorø Kommunevalg 2013

Webapp

Denne webapp blev udviklet til Sorø Kommune i sammenhæng med en stor affaldskampagne. Kommune indførte en ny affaldssorteringsmodel som alle borgere skulle lære at bruge. Og hvad er så nemmere når man står ved sin bunke storskrald end at snuppe mobilen og lige tjekke, hvor lange de grene måtte være. Derfor var en app-løsning perfekt i denne sammenhæng.

//Læs mere

Graasten Påskekampagne

Danske Mediator-advokater

Nisted Bruun har udarbejdet design og programmering til Danske Mediatoradvokaters website. Udarbejdet i nisted bruun + vonbülow regi.

//Læs mere

Landingpage forårs-konkurrence til magasinet Q

Virksomhedens ansigt

Websitet er virksomhedens ansigt udadtil, uanset om brugeren besøger siden for at indhente oplysninger eller for at købe. Få sekunder efter at en bruger er gået ind på dit website, opbygger han en opfattelse af virksomheden og dens produkter. Disse første sekunder kan således afgøre, hvorvidt en potentiel kunde bliver eller forlader dit website

At lave et web-site uden at markedsføre det svarer til at trykke reklamer uden at dele dem ud

Skønt univers til brugtbar.dk

www.brugtbar.dk

//Læs mere

Profil Metal

//Læs mere

Kalk & Teglværks-
foreningen

Visuel identitet

Gribskov Kommune ønskede en selvstændig visuel identitet til Erhvervsområdet. Designet tog udgangspunkt i naturen og bomærket er tegnet med udgangspunkt i Baudot kode.

SH Skole

Gennem 10 år har Nisted Bruun udarbejdet markedsføringsmateriale til den ældste og mest populære husholdningsskole i Danmark. Her tager mange kommende gourmetkokke og textildesignere deres første spæde skridt.

//Læs mere

Jo mere man vil, desto mere kan man ...

Jonas Gudtmann - webudvikler hos nisted bruun

Wow - kan man få Internettet på computer nu?

QUALITY IS NOT SOMETHING
YOU SELL - IT IS AN ATTITUDE AND A WAY OF THINKING

Sådan skriver Asa-lift på deres website. Nisted Bruun har designet og programmeret et site, der tager sit udspring i dette statement.

//Læs mere

Logodesign

Roskilde Dyrskue

Bolig-app til Danske BOLIGadvokater

Tetrapak 2013

//Læs mere